Jó Szerencsét! Hangzik az egykori bányász-köszöntés, amely könnyen adaptálható egy-egy sporteseményt megelőzően a csapat vagy a sportolók biztatására is. A rövid kulturális kitérő után szeretettel köszöntelek a Pécsbánya Sportegyesület (Pécsbánya SE, PBSE), illetve a PBSE-Sport Kft. honlapján! Ha ide tévedtél, akkor valamilyen formában már biztosan találkoztál velünk, hallottál rólunk ezt-azt és sikerült felkelteni az érdeklődésedet. Ez az internetes oldal elsősorban arra szolgál, hogy bővebb információkkal szolgáljunk szurkolóink és az érdeklődő nagyközönség számára. A feltöltött tartalmak révén a lehető legtöbb dolgot tudhatod meg egyesületünkről és az általunk működtetett csapatokról.

Hazai pálya:

PBSE Stadion

Cím:

H-7627 Pécs, Gesztenyés u. 24/1.

GPS koordináták:

46°06'47" É; 18°14'42" K

Megközelítés:

Edzésidőpontok:

Szerda 15:00, Pécsbánya E.on pálya


„Pécsbánya SausageFest”
Két hónappal ezelőtt, egy mérkőzésünket követő italozás közben felmerült néhány ötlet, hogy mivel tudnánk növelni labdarúgó csapatunk, a Pécsbánya SE népszerűségét!

Igen kemény brainstorming ment, de nagy nehezen megszületett a győztes „pályázat”. Így hát nagyszabású fan-gyűjtő kampányba kezdtünk, azzal a céllal, hogy elérjük az 500 like-ot facebookon október 31-i éjfélig. És hogy ezért cserébe mit is kapnak a rajongók??? Az mindjárt kiderül!

 

Ha sikerül elérni az október első hetében kitűzött célt, akkor egy 2011-es \"erotikus\" Pécsbány SE-naptárral kedveskedünk rajongóinknak, amiben a kezdőcsapat tagjai vállalnak az újévből egy-egy meztelen hónapot. Tehát kicsivel több, mint 3 hét állt a lelkes rajongók rendelkezésére, hogy véghezvigyék e nemes feladatot. A verseny kihirdetését követően ugrásszerűen megnőtt a csapatra érkező like-ok száma. Közel 2 hét alatt elértük a 330 főt. Ez úgy gondolom, ez igen szép teljesítmény egy lokális csapattól. Ezt követően azonban egy kisebb visszaesés volt tapasztalható. Úgy gondolták talán az emberek, hogy komolytalan az akció. Mi biztosítottuk őket arról, hogy igen csak komolyak a szándékaink és ennek hatására, valamint néhány lelkes pártoló tag kampányának is köszönhetően újból növekedésnek indult a like-ok száma. Közeledett a határidő, de még mindig nem értük el a bűvös határt. Október 28-án este azonban megtört a jég és átléptük az 500 fős álomhatárt, ami azt jelentette, hogy év végén meg kell szabadulnunk a gátlásainktól és egyben a ruháinktól is!

 

Sokan még ekkor is kételkedtek a tervünk megvalósításában, sőt voltak olyan csapattagok, akik szintén nem hittek az ötletben. A csapat nagyobbik része viszont komolyan vette a feladatát és munkához látott. A novemberi hónap a tagok kiválogatásával telt el, illetve azzal, hogy megbeszéljük kinek melyik hónap jusson. Az ősz végére sikerült konszenzusra jutnunk, így összeállt a naptár alapja, már csak az elkészítése volt hátra.

 

Elérkezett a várva várt pillanat, december másodikán megkezdődött a „Pécsbánya SausageFest”, a fotózás a Wrooom Fotóstúdióban Fabinyi Nóra „fotóbűvész” hadhatós közreműködésével. Néhányan sörözésre vetemedtek a „kemény” munka közben, ezzel is emelve az amúgy sem rossz hangulatot! A képek elkészültek, a témák kiválóak lettek, bátran állíthatom, hogy a 2011-es év legnagyobb üzleti fogását hajtottuk végre! 

 

A fotók elkészülését követően begyűjtöttük az ajánlatokat a naptár elkészítéséhez, és a szerdai nap folyamán kiválogattuk a képek közül mindenkiről a legjobban sikerülteket. Ezek közül fog csapattagonként 1-1 bekerülni a naptárba, némi retusálást követően. Elnökünk kiváló kommunikációjának és tárgyalási politikájának köszönhetően már az idei év elején elérhető lesz a Pécsbánya SE 2011-es \"erotikus\" naptára. A limitált szériás naptár korlátozott számban kapható!

Hír galériájaCopyright 2011© Pécsbánya SE
Készítette