Jó Szerencsét! Hangzik az egykori bányász-köszöntés, amely könnyen adaptálható egy-egy sporteseményt megelőzően a csapat vagy a sportolók biztatására is. A rövid kulturális kitérő után szeretettel köszöntelek a Pécsbánya Sportegyesület (Pécsbánya SE, PBSE), illetve a PBSE-Sport Kft. honlapján! Ha ide tévedtél, akkor valamilyen formában már biztosan találkoztál velünk, hallottál rólunk ezt-azt és sikerült felkelteni az érdeklődésedet. Ez az internetes oldal elsősorban arra szolgál, hogy bővebb információkkal szolgáljunk szurkolóink és az érdeklődő nagyközönség számára. A feltöltött tartalmak révén a lehető legtöbb dolgot tudhatod meg egyesületünkről és az általunk működtetett csapatokról.

Hazai pálya:

PBSE Csarnok

Cím:

H-7635, Pécs, Jakabhegyi út 6.

GPS koordináták:

46°04'33" É; 18°12'08" K

Megközelítés:

Edző pálya:

SZIA Csarnok

Cím:

H-7627 Pécs, Széchenyi akna 1.

GPS koordináták:

46°06'44" É; 18°15'03" K

Megközelítés:

Edzésidőpontok:

Kedd 20:00 Kozármisleny Sportcsarnok
Péntek 18:00 POTE Csarnok


Új edzésidőpont és helyszín
A folyamatos létszámhiány és sérülések miatt csapatunk kapva-kapott a Kozármisleny SE által december végén felkínált lehetőségen. E szerint a két csapat (Pécsbánya SE, Kozármisleny SE) heti egy alkalommal közös edzést, illetve edzőmérkőzést tart. Az együttműködésre a mislenyi csapat hasonló létszámgondjai miatt kerülhetett sor.

A közös edzések remek fejlődési lehetőséget kínálnak csapatunk tagjai számára, hiszen képességeiket egy NB.I./B csoportban szereplő csapat ellen fejleszthetik. Csapatszinten pedig végre lehetőség nyílt arra, hogy rendszeresen gyakorolhassuk felállt védelem elleni játékainkat, folyamatosan tökéletesítve azokat valódi játékszituációkban.

 

Az edzések kedd esténként 20:00-21:30 között kerülnek megtartásra a Kozármislenyi Sportcsarnokban.

Hír galériájaCopyright 2011© Pécsbánya SE
Készítette