Jó Szerencsét! Hangzik az egykori bányász-köszöntés, amely könnyen adaptálható egy-egy sporteseményt megelőzően a csapat vagy a sportolók biztatására is. A rövid kulturális kitérő után szeretettel köszöntelek a Pécsbánya Sportegyesület (Pécsbánya SE, PBSE), illetve a PBSE-Sport Kft. honlapján! Ha ide tévedtél, akkor valamilyen formában már biztosan találkoztál velünk, hallottál rólunk ezt-azt és sikerült felkelteni az érdeklődésedet. Ez az internetes oldal elsősorban arra szolgál, hogy bővebb információkkal szolgáljunk szurkolóink és az érdeklődő nagyközönség számára. A feltöltött tartalmak révén a lehető legtöbb dolgot tudhatod meg egyesületünkről és az általunk működtetett csapatokról.

Sportinfrastruktúra
Sportinfrastruktúra

A sportegyesületünk által fejlesztett és a sportvállalkozásunk által üzemeltetett sportlétesítmények elsősorban a csapatsportokhoz kötődnek. Fejlesztésük TAO támogatások és saját erő felhasználásával történt. Így jött létre multifunkciós tornacsarnokunk, a PBSE Csarnok, valamint hazai labdarúgó pályánk, a PBSE Pálya. 2014. végére készül el a PBSE Műfű, melynek fejlesztésére az MLSZ Pályaépítési Programja keretében nyertünk lehetőséget.

Saját erős sportinfrastrukturális beruházások keretében fokozatosan nyitunk az egyéni sportok világa felé is, így asztalitenisz termet (PBSE Klub) és angol típusú fallabda pályát (PBSE Squash) is üzemeltetünk.

 

Az oldalsó menük segítségével kiválaszthatóak a kivétel nélkül Gróf Széchenyi aknán található létesítményeink.


Copyright 2011© Pécsbánya SE
Készítette