Jó Szerencsét! Hangzik az egykori bányász-köszöntés, amely könnyen adaptálható egy-egy sporteseményt megelőzően a csapat vagy a sportolók biztatására is. A rövid kulturális kitérő után szeretettel köszöntelek a Pécsbánya Sportegyesület (Pécsbánya SE, PBSE), illetve a PBSE-Sport Kft. honlapján! Ha ide tévedtél, akkor valamilyen formában már biztosan találkoztál velünk, hallottál rólunk ezt-azt és sikerült felkelteni az érdeklődésedet. Ez az internetes oldal elsősorban arra szolgál, hogy bővebb információkkal szolgáljunk szurkolóink és az érdeklődő nagyközönség számára. A feltöltött tartalmak révén a lehető legtöbb dolgot tudhatod meg egyesületünkről és az általunk működtetett csapatokról.

Hazai pálya:

PBSE Stadion

Cím:

H-7627 Pécs, Gesztenyés u. 24/1.

GPS koordináták:

46°06'47" É; 18°14'42" K

Megközelítés:

Edzésidőpontok:

Szerda 15:00, Pécsbánya E.on pálya


Férfi labdarúgás hírek
Győzelem a főpróbán!
2014. február 25.
Szombaton (02.22) a kozármislenyi műfüvesen léptünk pályára a téli felkészülésünk zárásaként. Ellenfelünk a Csongrád megyei Ásotthalom csapata volt, akik vidéki túrájuk egyik állomásaként úgy gondolták megmérkőznek velünk.


Veretlenül 2. helyezés a teremtornán
2014. február 10.
Csapatunk a januárban rendezett selejtező-csoportot megnyerve vehetett részt a megyei III. és IV. osztály csapatainak kiírt műfüves teremtorna döntőjében, ellenfeleink a Magyarhertelend, Kökény és Görcsöny csapatai voltak.


Lejátszottuk az első téli felkészülési mérkőzésünket!
2014. február 09.
Szombaton, a mohácsi stadion műfüves pályáján vívtuk a téli felkészülésünk első edzőmérkőzését. Ellenfelünk Görcsönydoboka csapata volt, akikkel már a bajnokságban is összecsaptunk, nem túl sok sikerrel.


Elkezdődött a felkészülés
2014. február 04.
A gesztenyés utcai pálya még téli álmot alszik, de a csapattal már pár hete megkezdtük a felkészülést az idény második felére. Sok változás történt, ezeket igyekszünk összefoglalni.


A hajrában szereztük meg a győzelmet Szajkon
2013. május 14.
A megye III. Tamási csoport 26. fordulójában Szajkra látogatott a Pécsbánya SE, ahol egy kifejezetten rendezett és szép pálya fogadott minket a méltán híres szajki pincesor szomszédságában.


Hetet rúgtunk Egerágnak
2013. május 13.
A 25. fordulóban Egerág csapatát fogadtuk hazai pályán.Copyright 2011© Pécsbánya SE
Készítette