Jó Szerencsét! Hangzik az egykori bányász-köszöntés, amely könnyen adaptálható egy-egy sporteseményt megelőzően a csapat vagy a sportolók biztatására is. A rövid kulturális kitérő után szeretettel köszöntelek a Pécsbánya Sportegyesület (Pécsbánya SE, PBSE), illetve a PBSE-Sport Kft. honlapján! Ha ide tévedtél, akkor valamilyen formában már biztosan találkoztál velünk, hallottál rólunk ezt-azt és sikerült felkelteni az érdeklődésedet. Ez az internetes oldal elsősorban arra szolgál, hogy bővebb információkkal szolgáljunk szurkolóink és az érdeklődő nagyközönség számára. A feltöltött tartalmak révén a lehető legtöbb dolgot tudhatod meg egyesületünkről és az általunk működtetett csapatokról.

Hazai pálya:

PBSE Stadion

Cím:

H-7627 Pécs, Gesztenyés u. 24/1.

GPS koordináták:

46°06'47" É; 18°14'42" K

Megközelítés:

Edzésidőpontok:

Szerda 15:00, Pécsbánya E.on pálya


Elkezdődött a felkészülés
A gesztenyés utcai pálya még téli álmot alszik, de a csapattal már pár hete megkezdtük a felkészülést az idény második felére. Sok változás történt, ezeket igyekszünk összefoglalni.

PBSE tél

 

Első és legfőbb változás labdarúgó szakosztályunk életében az volt, hogy szeretett mesterünk Mertlik Laca - aki több éven keresztül irányította és bajnoki címre vezette csapatunkat - elköszönt tőlünk a téli pihenőben. Laca munkahelyi és családfői felelősségei miatt nem tudja vállalni az együttes koordinálását, köszönjük neki, hogy eddig szabadidejét nem kímélve irányított minket! Helyét az idény elején érkezett - és egyik legtöbb tapasztalattal bíró játékosunk - Pichler Gábor vette át.

 

Pichi játékosedzőként már bele is csapott a felkészítésünkbe. A heti egy edzésünk mellett a megye III-IV csapatoknak szervezett műfüves tornán immár továbbjutottunk a döntőbe. Ezen kívül több edzőmeccs is kilátásban van a márciusi start előtt. Gábor több fronton is erősített, kapusposzton László Józsefet (PVSK), a védelemben és a középpályán pedig Veres Attilát (Töttösi SE), valamint Petricsevics Dávidot (Bicsérd KSE) üdvözölhetjük a csapatunkban.

 

CTM

Hír galériájaCopyright 2011© Pécsbánya SE
Készítette