Jó Szerencsét! Hangzik az egykori bányász-köszöntés, amely könnyen adaptálható egy-egy sporteseményt megelőzően a csapat vagy a sportolók biztatására is. A rövid kulturális kitérő után szeretettel köszöntelek a Pécsbánya Sportegyesület (Pécsbánya SE, PBSE), illetve a PBSE-Sport Kft. honlapján! Ha ide tévedtél, akkor valamilyen formában már biztosan találkoztál velünk, hallottál rólunk ezt-azt és sikerült felkelteni az érdeklődésedet. Ez az internetes oldal elsősorban arra szolgál, hogy bővebb információkkal szolgáljunk szurkolóink és az érdeklődő nagyközönség számára. A feltöltött tartalmak révén a lehető legtöbb dolgot tudhatod meg egyesületünkről és az általunk működtetett csapatokról.

Hazai pálya:

PBSE Stadion

Cím:

H-7627 Pécs, Gesztenyés u. 24/1.

GPS koordináták:

46°06'47" É; 18°14'42" K

Megközelítés:

Edzésidőpontok:

Szerda 15:00, Pécsbánya E.on pálya


Veretlenül 2. helyezés a teremtornán
Csapatunk a januárban rendezett selejtező-csoportot megnyerve vehetett részt a megyei III. és IV. osztály csapatainak kiírt műfüves teremtorna döntőjében, ellenfeleink a Magyarhertelend, Kökény és Görcsöny csapatai voltak.

Első meccsünket a másod-, és harmadosztályú tapasztalattal bíró, volt komlói játékosokból álló Magyarhertelend ellen vívtuk. A mérkőzés végig nagy iramot és kiváló játékot hozott , melyen értékes döntetlent értünk el.


Pécsbánya – Magyarhertend 2:2

 

Gólszerzők: Palotai, Fincza

 

A második mérkőzés következett – pihenő nélkül – a Görcsöny csapata ellen. Végig mi uraltuk a játékot , rengeteg helyzetet alakítottunk ki, azonban ezeket nem sikerült értékesíteni, így ez a meccs is döntetlennel zárult.


Pécsbánya – Görcsöny 0:0

 

Kisebb pihenő után a Kökény elleni összecsapással zárult a program. Az eredmények alakulása miatt még mindkét csapatnak lehetősége volt a tornagyőzelemre. Ellenfelünk védekezésre rendezkedett be, végig mi domináltunk, ennek ellenére megszerezték a vezetést. A mérkőzés végén azonban nagy hajrában (és emberhátrányban!) sikerült megfordítani az eredményt.


Pécsbánya – Kökény 2:1

 

A tornát így veretlenül – csak rosszabb gólkülönbség miatt – a 2. helyen zártuk.

 

oklevél

Hír galériájaCopyright 2011© Pécsbánya SE
Készítette