Jó Szerencsét! Hangzik az egykori bányász-köszöntés, amely könnyen adaptálható egy-egy sporteseményt megelőzően a csapat vagy a sportolók biztatására is. A rövid kulturális kitérő után szeretettel köszöntelek a Pécsbánya Sportegyesület (Pécsbánya SE, PBSE), illetve a PBSE-Sport Kft. honlapján! Ha ide tévedtél, akkor valamilyen formában már biztosan találkoztál velünk, hallottál rólunk ezt-azt és sikerült felkelteni az érdeklődésedet. Ez az internetes oldal elsősorban arra szolgál, hogy bővebb információkkal szolgáljunk szurkolóink és az érdeklődő nagyközönség számára. A feltöltött tartalmak révén a lehető legtöbb dolgot tudhatod meg egyesületünkről és az általunk működtetett csapatokról.

Hazai pálya:

PBSE Stadion

Cím:

H-7627 Pécs, Gesztenyés u. 24/1.

GPS koordináták:

46°06'47" É; 18°14'42" K

Megközelítés:

Edzésidőpontok:

Szerda 15:00, Pécsbánya E.on pálya


Bakonyáról hoztunk 3 pontot!
Hölgyeim és uraim, idei eddigi legnagyobb győzelmünket arattuk idegenben a Bakonyai csapat ellen.

Sajnos nem voltunk az időjárás kegyeltjei, kezdetben csöpörgő, majd a második félidőben már szakadó esőben és rendkívül hidegben kényszerültünk játszani. Bár a pálya mindkét irányban lejtett (nem csak a szokásos bírói hibák miatt) és kicsit akadozott a játékunk, mégis sikerült megszereznünk a vezetést egy gyönyörű Parádi találattal, melyet elnökünk Mirkó duplázott meg egy egyéni akció végén. Ezt követően már nyugodtabban és szebben is játszottunk, melynek újabb két találat lett a következménye. Szebényi kolléga szabadrúgásból, még Parádi elvtárs egy jól megkomponált akció végén talált a hálóba, beállítva ezzel a 4:0-ás végeredményt! 

 

Összességében sokat tanulhattunk a meccsből, hiszen több embert is kipróbáltunk különböző posztokon, amelyek rendkívüli előnyt jelenthetnek a továbbiakban. 

 

Törzsszurkolóink a kedvezőtlen időjárás ellenére is elkísértek minket, melyet ezúton szeretnék újfent megköszönni! Hajrá Bánya!

Hír galériájaCopyright 2011© Pécsbánya SE
Készítette